Mogućnost plaćanja na rate

Contact Widget

Kontaktirajte nas

Partneri

Naši partneri

BREZJE

Brezje d.o.o. je veleprodajna kompanija koja nudi vrhunsku ponudu i širok asortiman namještaja i bijele tehnike na prostoru preko 12000 m2Nalaze se na adresi ul. Branilaca grada, Gracanica.

PEŠTA

Pešta Namještaj d.o.o. je preduzeće koje bilježi svoje višegodišnje i uspješno djelovanje. Nalazimo se na magistralnom putu Tuzla-Orašje. Kod nas možete pronaći kompletan namještaj za Vaš dom. Prepoznatljivi smo po ponudi namještaja visoke kvalitete, ljubaznom osoblju koje nastoji pomoći svakom kupcu da izabere najbolji priozvod za sebe i svoj dom. Zadovoljan kupac je naša najbolja reklama.

ARDOR

Kompanija ARDOR D.O.O. osnovana je 1996. godine, sa sjedištem u Banjaluci. Osnovna okupacija preduzeća je prodaja i distribucija namještaja. Preduzeće se ističe u maloprodaji namještaja u Banjalučkoj regiji.

INOWEST

INOWEST je kompanija specijalizirana za izbor autentičnih i funkcionalnih komada namještaja. Nalaze se na adresi: Džemala Bijedića St 162.

MALIŠIĆ

Salon namještaja Mališić se nalazi na 2. Spratu prodajnog centra Mališić u Međugorju. Ovdje možete pronaći najveći izbor modernog, klasičnog ili retro namještaja. Adresa: Put za Ljubuški 1, Međugorje

KJARA

Firma KJARA d.o.o. je osnovana 20.10.2011. Osnovna djelatnost je Trgovina na malo namještajem, opremom za rasvjetu i ostalim proizvodima za domaćinstvo u specijaliziranim prodavnicama.

VIOLETA

Violeta, regionalni lider tržišta higijenskih proizvoda, osnovana je 2001. godine. Predanim radom i ulaganjima vrlo brzo postajemo simbol higijene na ovim prostorima. Nakon samo 19 godina, Violeta danas zapošljava 1125 djelatnika te raspolaže flotom od 341 vozila u vlastitoj distribuciji, dok asortiman čini 220 različitih proizvoda.