Mogućnost plaćanja na rate

Contact Widget

Kontaktirajte nas

Evo najpoželjnijih modela rasvjete u uređenju doma!

Plafonska rasvjeta

Plafonska rasvjeta se koristi za obezbjeđivanje cjelokupnog izvora svjetlosti u prostoriji. Budući da se ovi proizvodi obično okače na plafon, njihov naziv se koristi na ovaj način. Plafonske lampe dolaze u različitim stilovima kao što su lusteri, reflektori ili lampe sa prozirnim abažurima. Modeli rasvjete mogu se birati prema obliku prostorije, stilu namještaja i količini svjetla u unutrašnjosti.

Zidna rasvjeta

Zidna rasvjeta pomaže u obezbjeđivanju odgovarajuće svjetlosti, stvarajući dekorativni efekat u prostoriji. Dostupne su opcije kao što su zidne lampe, zidne lampe i osvetljeni stolovi. Zidna rasvjeta se može postaviti u spavaćim sobama, radnim prostorima, kuhinjama i dnevnim boravcima.

Stone lampe

Korišćenjem stolne lampe, fokusirano osvetljenje se može obezbediti u oblastima kao što su radni sto, trpezarijski ili pomoćni sto. Estetska i praktična rasvjeta postiže se odabirom različitih stilova kao što su lampe za čitanje, stolne lampe ili stojeće lampe prema stilu interijera. Stil stolnih lampi trebao bi upotpuniti namještaj. Modele stolova koji odgovaraju vašem stilu možete pogledati u kategoriji stolova Bellona!

Podna rasvjeta

Podna rasvjeta se koristi za stvaranje kreativne atmosfere u prostoriji. Postoje različite opcije kao što su lampe postavljene na zemlju, svjetlosne trake ili kamenje. Naročito kada je u pitanju rasvjeta hodnika i kupatila, fiksno osvjetljenje na podu može biti poželjnije.